• 06 18 236 186
  • info@vionaliebregts.nl

Over mij

Goedendag, Mijn naam is Viona Liebregts, geboren in 1980 en ben opgegroeid in een klein dorpje “Knegsel” in de provincie Brabant.

Van kleins af aan werd de muziek mij met de paplepel ingegoten. Van zingen in een koor, tot het spelen van de tenor saxofoon in fanfare en bandje.
De muziek bleef mij fascineren en daarom ben ik in 1993 begonnen met het maken van een radioprogramma bij de Lokale Omroep Veldhoven. Hier heb ik 8 jaar mijn passie mogen beoefenen met een eigen radioprogramma.

In 2008 werd ik benaderd om de productie van het tv programma “Toppers van Oranje” op mij te nemen. Omdat ik iemand ben die uitdagingen niet uit de weg gaat en in oplossingen denk, ben ik hier blanco ingestapt. Ik heb hier iets moois op kunnen zetten, veel kunnen leren en ondernemen in deze muziekbranche.

Mijn kwaliteiten en persoonlijkheid bleven niet onopgemerkt en daarom werd ik steeds vaker gevraagd voor productiewerkzaamheden tijdens album-releases en/of evenementen. Ik heb mogen werken met bekende namen zoals Wolter Kroes, Karin Bloemen, Waylon, Glennis Grace, Andre Hazes jr. en Kensington.

Vanwege de toenemende vraag naar begeleiding van evenementen en artiesten heb ik in januari 2018 mijn bedrijf “Viona Liebregts Event Support” officieel opgericht. Ook voor het
boeken van artiesten of Tourmanagement kunt u bij mij terecht. Dichter bij de bron kunt u het niet zitten…..